lördag 15 maj 2010

Ny morron randas

Solen letar sig in genom gardinerna och nere i hamnen har ett par nya kryssningsfartyg ankrat upp under natten. Den här uppkopplingen är tyvärr inte särskilt snabb så det blir inga bilder idag, bara några rader.

Stella betraktar Palma med viss skepsis men har nu varit både i katedralen, på superb fiskrestaurang samt irländsk pub. I kyrkan sov hon, firrekrogen accepterade hon till sist men puben tyckte hon var skit. Fast det är klart, att bara ligga i vagn när alla andra är uppe och kollar runt är förstås inte så kul. Då måste man protestera.

Gårdagens åska har blåst bort. Idag ska en klar sol lysa över Mallis och vi ska åka ångtåg till öns norra del. För att sen i kväll testa en rekommenderad indier med fixed menu som ska vara mycket speciell. Man serveras den mat dom tycker man ska ha helt enkelt. Trappan ner till restaurangen är täckt av rosenblad och mycket inbjudande.

Fortsätter att ta bilder, men som sagt, att lägga ut dom får anstå. Gårdagens tog flera timmar att få igenom. Nu ska jag ta en dusch och börja dagen. Stella gjorde det redan vid tre...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar